ACTUALITATE 15 septembrie 2009

Un prim verdict în procesul Şandru - Ruşanu

de Covasna Media | 265 vizualizări
[singlepic=310,400,200,,left]Procesul judecat la Judecătoria Sfântu-Gheorghe între liberalul Dan Radu Ruşanu şi Lavinia Şandru s-a finalizat cu o primă soluţie, prin care acţiunea intentată de Ruşanu este respinsă, cu drept de recurs, de către instanţa din muncipiu. Judecătoria a respins acţiunea intentată de Ruşanu, care o acuza pe Lavinia Şandru de calomnie, după ce în proces au fost audiaţi şi cei doi martori invocaţi de aceasta, respectiv

Procesul judecat la Judecătoria Sfântu-Gheorghe între liberalul Dan Radu Ruşanu şi Lavinia Şandru s-a finalizat cu o primă soluţie, prin care acţiunea intentată de Ruşanu este respinsă, cu drept de recurs, de către instanţa din muncipiu.

Judecătoria a respins acţiunea intentată de Ruşanu, care o acuza pe Lavinia Şandru de calomnie, după ce în proces au fost audiaţi şi cei doi martori invocaţi de aceasta, respectiv preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi s-au prezentat la începutul lunii septembrie pentru audieri, liderul PNL afirmând la acea vreme că nu prea cunoaşte cauza pentru care fusese citat şi nu avea cunoştinţă decât vag despre subiectul procesului.

Procesul dintre cei doi a început în urmă cu 3 ani şi a pornit de la o afirmaţie a Laviniei Şandru care întro conferinţă de presă l-a acuzat pe Ruşanu că s-ar afla în centrul unui grup de interese şi ar fi plasat oameni în diferite posturi, creând astfel o „caracatiţă financiară“. Pentru celebra declaraţie, Şandru a fost acţionată în instanţă de către Ruşanu, care a cerut despăgubirea simbolică de 1 leu, iar la începutul acestui an procesul civil a fost strămutat de la Slatina la Judecătoria Sfântu-Gheorghe.

Reclamantul are posibilitatea să înainteze recurs la Tribunalul Covasna.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.