ACTUALITATE 20 mai 2022

Un nou teren de joacă pentru copii în Târgu Secuiesc, chiar de ziua lor

de Diana Pantelimon | 1422 vizualizări

Terenul de joacă pentru copii din parcul Molnár Józsiás din Târgu Secuiesc va fi gata de Ziua Copilului dacă vremea va fi favorabilă pentru continuarea lucrărilor, au anunțat autoritățile.

Noul loc de joacă va fi complet refăcut și va cuprinde leagăne, balansoare, tobogane, cățărători, învârtitori, băncuțe și alte echipamente.

„Refacem complet terenul de joacă. O să construim un teren nou-nouț. Investiția va costa aproximativ 530.000 de lei și va include tot, adică și construcția civilă și landscaping-ul, echipamentele de joacă și pavajul. Am comandat la o firmă specializată, cu experiență în construirea de terenuri de joacă pentru copii. Dacă vremea va ține cu noi, lucrările se vor termina până la 1 iunie. Dacă nu, cel târziu weekend-ul ulterior Zilei Copilului, 3-4 iunie“, a declarat pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro viceprimarul Szilveszter Szabolcs.

Totodată, în Târgu Secuiesc, trotuarul de lângă biserica reformată a fost recent renovat și au fost amplasate jardiniere și o bancă, iar strada mică de lângă judecătorie a fost asfaltată, au transmis autoritățile prin intermediul paginii oficiale Facebook.

Săptămâna trecută au început și lucrările de modernizare la conductele de apă de pe strada Mihai Eminescu, care vor dura trei luni.

Sursa foto: Kézdivásárhely Önkormányzata/Primăria Târgu Secuiesc

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.