ACTUALITATE 3 martie 2009

Un nou parc în Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 222 vizualizări
Primăria municipiului Sfântu-Gheorghe intenţionează să amenajeze în spatele Bibliotecii Judeţene, în zona verde, un părculeţ de recreere pentru locuitorii oraşului, având în vedere că în prezent zona este neglijată. Această zonă verde a trecut din administrarea Consiliului Judeţean (CJ) în cea a municipiului Sfântu-Gheorghe, potrivit preşedintelui CJ, Tamas Sandor, parcul fiind neîngrijit de câţiva ani, foarte des este folosit ca parcare şi este împânzit

Primăria municipiului Sfântu-Gheorghe intenţionează să amenajeze în spatele Bibliotecii Judeţene, în zona verde, un părculeţ de recreere pentru locuitorii oraşului, având în vedere că în prezent zona este neglijată. Această zonă verde a trecut din administrarea Consiliului Judeţean (CJ) în cea a municipiului Sfântu-Gheorghe, potrivit preşedintelui CJ, Tamas Sandor, parcul fiind neîngrijit de câţiva ani, foarte des este folosit ca parcare şi este împânzit de deşeuri.

Odată cu transferul de administrare a acestei bucăţi verzi din oraş, primarul spune că planifică reamenajarea parcului într-un loc de recreere pentru locuitorii de toate vârstele.

Ana Sidon

Teme articol: parc
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.