ACTUALITATE 9 august 2019

Un nou bazar cu amintiri, la Szimpla

de Daniela Luca | 885 vizualizări

Lucrurile uitate vor prinde viață în mâinile stăpânilor noi 

Pe principiul că pentru cineva un lucru poate fi o vechitură de care nu are nevoie, iar pentru altcineva o adevărată comoară, localul Szimpla din Sfântu Gheorghe organizează un nou târg de vechituri, bazar sau talcioc unde oricine are ocazia să vândă, să cumpere sau chiar să schimbe lucruri de care nu mai are nevoie, dar care încă mai sunt folositoare. Evenimentul va avea loc în această duminică, 11 august, de la ora 10:00. 

Localul Szimpla din centrul orașului Sfântu Gheorghe oferă oricui șansa de a vinde  lucrurile de care nu mai are nevoie și să plece de la târg cu altele în schimb. Cărți, vase, haine, jucării și alte lucruri de care unii nu au nevoie, pot deveni foarte utile pentru alții, care le vor folosi cu drag. 

În final toată lumea are de câștigat, cu atât mai mult, cu cât nu este percepută o taxă de participare, spun organizatorii. Ei pun la dispoziție mese pe care participanții își pot expune marfa, iar numărul acestora este limitat. 

Așadar, cei interesați trebuie să anunțe organizatorii cât mai repede pentru a rezerva o masă. 

„Adu cu tine orice obiecte de care te-ai săturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colț, dar care mai sunt folositoare. Vă așteptăm cu drag!”, transmit cei de la Szimpla. 

Târgul de duminică este și un prilej de socializare, pe lângă faptul că oferă participanților șansa de se alege cu noi achiziții. 

Un eveniment similar s-a organizat la Szimpla în luna martie a acestui an, iar lumea este destul de interesată de târg și vine în număr mare, spun organizatorii. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.