ACTUALITATE 31 octombrie 2016

Un fost director al TAM a încetat din viaţă

de Covasna Media | 840 vizualizări

Dumitru Măciucă, fost director al Teatrului „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, a trecut la cele veşnice duminică, 30 octombrie. Pe 1 noiembrie acesta ar fi sărbătorit împlinirea a 71 de ani. Cunoscuţii şi cei care l-au îndrăgit îşi pot prezenta ultimele omagii chiar de ziua lui, de la ora 18, la capela Cimitirului Comun din Sfântu Gheorghe. Slujba de înmormântare va avea loc a doua zi, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 12, la Cimitirul Comun.

„Drag coleg, drag prieten, Dumitru Măciucă, ai decis să îți petreci ziua de naștere alături de alți prieteni, plecați prea curând dintre noi. Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii de la TAM prin intermediul reţelei de socializare, Facebook.

Vestea morţii fostului director a fost primită tristeţe şi regret în rândul internauţilor care au văzut mesajul Teatrului „Andrei Mureşanu”. „Dumnezeu să îl ierte şi să-l odihnească în pace. Comunitatea românească a mai piedut un om minunat. Regret dispariţia sa neaşteptată!”, a scris cineva în mediul online.

Dumitru Maciuca

 

 

Teme articol: TAM deces
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.