ACTUALITATE 21 iulie 2009

Un covăsnean nu s-a mai întors în Penitenciarul Codlea dintr-o permisie pentru bună purtare

de Covasna Media | 643 vizualizări
Un covăsnean, deţinut al Penitenciarului Codlea, nu s-a mai întors în locul de detenţie după ce fusese eliberat sâmbătă, pentru două zile, ca urmare a bunei purtări. Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Codlea, deţinutul Bersan Adalbert, în vârstă de 55 de ani, fără antecedente penale, fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Pentru că deţinutul era originar din Sfântu Gheorghe,

Un covăsnean, deţinut al Penitenciarului Codlea, nu s-a mai întors în locul de detenţie după ce fusese eliberat sâmbătă, pentru două zile, ca urmare a bunei purtări.

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Codlea, deţinutul Bersan Adalbert, în vârstă de 55 de ani, fără antecedente penale, fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Pentru că deţinutul era originar din Sfântu Gheorghe, Inspectoratele Judeţene de Poliţie Braşov şi Covasna şi inspectoratele de Jandarmi din cele două judeţe s-au alăturat agenţilor şi ofiţerilor penitenciarului, cooperând pentru găsirea acestuia.

Deţinutul ajunsese la Penitenciarul Codlea în luna noiembrie a anului trecut şi executa pedeapsa în regim deschis, prestând inclusiv muncă în interesul locului de deţinere. Deoarece avusese o bună purtare şi dăduse dovadă de implicare în muncă, Bersan Adalbert beneficiase anterior şi de alte recompense, inclusiv permisiunea de ieşire din penitenciar.

Potrivit directorului Penitenciarului Codlea, comisarul - şef de penitenciare Marian Dumitrache, deţinutul era propozabil pentru liberare condiţionată în luna martie a anului 2010.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
monica, 21 iulie 2009
... ca inainte de a fi incarcerat ca urmare a unui proces pt luare de mita, nu avusese antecedente penale.
criss, 21 iulie 2009
Deţinut al Penitenciarului Codlea ,fără antecedente penale ??? dar ce cauta la Codlea doamna Monica Rizea?era la cosit de garoafe sau la facultate ? Luarea de mită este este infractiune pedepsita citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.