ACTUALITATE 18 octombrie 2015

Un bărbat a fost reţinut după ce a sustras bani şi bunuri în valoare de 100.000 de euro

de Covasna Media | 158 vizualizări

Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată la data de 14 octombrie de către un bărbat de 62 de ani, cu privire la faptul că din locuinţa pe care o deţine pe raza Ungariei, i-au fost sustrase mai multe sume de bani sub formă de valută şi alte bunuri, prejudiciul reclamat fiind în valoare de circa 100.000 de euro.

Din cercetările efectuate, la data de 15 octombrie poliţiştii covăsneni în colaborare cu cei din judeţul Harghita, au identificat pe raza municipiului Miercurea Ciuc, un bărbat în vârstă de 36 de ani bănuit de comiterea faptei.

În urma a două percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţului Covasna, poliţiştii au ridicat bani, mai multe scule, precum şi alte bunuri despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni. Prejudiciul reclamat în cauză a fost recuperat în proporţie de 80%.

Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
R, 19 octombrie 2015
"pe raza Ungariei"?? si ce treaba are Miercurea Ciuc cu Tg Secuiesc?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.