ACTUALITATE 16 iulie 2021

Ultimele două zile de înscrieri la concursul OCV, „Noi aniversăm, Tu câștigi!”

de Covasna Media | 789 vizualizări

Săptămâna viitoare, marți, va avea loc extragerea câștigătorilor care s-au înscris la concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi!”. Cei care nu au reușit încă să se înscrie o mai pot face doar astăzi și luni, 19 iulie. În joc sunt puse premii în valoare totală de 4000 de lei cu prilejul aniversării a 4000 de numere de ediție tipărită a ziarului Observatorul de Covasna. 

Echipa Observatorul de Covasna a decis să răsplătească fidelitatea cititorilor ziarului, oferindu-le șansa de a câștiga premii atractive în cadrul concursului „Noi aniversăm, Tu câștigi!”, organizat cu prilejul împlinirii a  4.000 de numere și 18 ani de existență.

Reamintim cele 10 premii puse în joc:

  • Premiul 1 - un mini sejur romantic la Castelul Daniel din Tălișoara, în baza unui voucher de 900 de lei; 
  • Premiul 2 - două vouchere de câte 700 de lei la Cristine Optik; 
  • Premiul 3 - trei carduri Coresi Shopping Center (Brașov) a câte 300 de lei pentru cumpărături; 
  • Premiul 4 - patru vouchere de câte 200 de lei la Librăria LibriM din Sfântu Gheorghe. 

La concurs pot participa toți cititorii ziarului Observatorul de Covasna care au, în 2021, un abonament la ediția tipărită a acestuia, pe minimum trei luni. În concurs este acceptată și participarea persoanelor care au achitat lunar abonament pentru Observatorul de Covasna, reînnoindu-l cu regularitate pe parcursul anului 2021.

Cei care doresc să profite de ultimele zile și să se aboneze pentru a putea participa la concurs au la dispoziție trei metode de înscriere:

  1. Fizic, la sediul Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, din Str. Zorilor nr. 5,  în perioada  28 iunie - 19 iulie, în intervalul orar 10:00 - 14:30, cu documentele doveditoare. 
  2. Online, prin e-mail, la adresa observatorulcv@gmail.com. La subiectul mail-ului se va scrie: Participare concurs „Noi aniversăm, Tu câștigi!”
  3. Prin Poștă sau curier, la adresa Observatorul de Covasna din Str. Zorilor, nr. 5, Sfântu Gheorghe. Pe plic va scrie Participare concurs „Noi aniversăm, Tu câștigi!”

Extragerea se va face prin programul Random.org și va fi înregistrată video. Filmarea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a ziarului în data de 20 iulie. Lista câștigătorilor va fi publicată și în ziarul din 21 iulie. 

În cursa pentru premiul cel mare, mini sejurul la Castelul Daniel, vor intra doar participanții care dovedesc faptul că au abonament pe un an, încheiat în 2021. Pentru toate celelalte premii, șanse vor avea toți abonații participanți. 

Regulamentul concursului este disponibil pe covasnamedia.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.