ACTUALITATE 8 iulie 2020

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Accident pe strada Lunca Oltului

de Daniela Luca | 4983 vizualizări

Traficul este dirijat în aceste momente de polițiști

Un accident în care sunt implicate două autoturisme a avut loc în această după amiază pe strada Lunca Oltului. Din primele informații de la IPJ Covasna, evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării priorității.

Update 

IPJ Covasna informează că accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

„Un bărbat  de 38 ani, a condus un autoturism pe str. Lunca Oltului, din direcția Brașov către Miercurea Ciuc, efectuând un viraj la stânga către str. Ciucului fără a se asigura suficient, astfel că nu a acordat prioritate de trecere unui  autoturism „taxi” care circula din sens opus.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a  conducătorului autoturismului „taxi” și a unui bărbat de 48 ani, pasager pe locul din dreapta față al acestuia”, transmite IPJ Covasna.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

„Este vorba despre o coliziune între două autoturisme. Din primele verificări ar fi neacordare de prioritate. Sunt colegii la fața locului, dirijează traficul în jurul locului în care s-a produs accidentul”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Revenim cu detalii pe măsură ce le vom obține.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.