ACTUALITATE 30 iunie 2010

Trimis în judecată după un an de la carnagiu

de Covasna Media | 164 vizualizări
Șoferul implicat în accidentul de la Sânzieni, unde au murit 4 oameni, este judecat pentru ucidere din culpă Șoferul BMW-ului care a omorât vara trecută patru oameni și a rănit grav alți trei, la Sânzieni, Berde Lorand (35), a fost trimis în judecată în luna iunie de către anchetatori și dosarul lui se află pe rol la Judecătoria Târgu-Secuiesc. Acest lucru se întâmplă la mai bine de un an de la producerea tragediei de la Sânzieni, în urma căreia au murit doi adulți și doi copii în vârstă de 4 ani, în timp ce alte trei persoane au fost internate cu răni grave.

Șoferul implicat în accidentul de la Sânzieni, unde au murit 4 oameni, este judecat pentru ucidere din culpă

Șoferul BMW-ului care a omorât vara trecută patru oameni și a rănit grav alți trei, la Sânzieni, Berde Lorand (35), a fost trimis în judecată în luna iunie de către anchetatori și dosarul lui se află pe rol la Judecătoria Târgu-Secuiesc.

Acest lucru se întâmplă la mai bine de un an de la producerea tragediei de la Sânzieni, în urma căreia au murit doi adulți și doi copii în vârstă de 4 ani, în timp ce alte trei persoane au fost internate cu răni grave.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria din orașul breslelor, Simona Cișmașu, suspectul este judecat pentru patru fapte de ucidere din culpă și pentru vătămare corporală. Accidentul în care a fost implicat omul de afaceri Berde Lorand a avut loc la începutul lunii iunie anul trecut și deși inițial el a fost reținut, magistrații au decis cercetarea lui în stare de libertate.

În așteptarea unei expertize tehnice a mașinii și până au avut loc audierile a trecut mai bine de un an, pentru ca la începutul lunii iunie anul acesta el să fie trimis în judecată.

Accidentul de acum un an avut loc la Sâncieni, pe DN11B, după ce şoferul unui BMW, Berde Lorand, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat într-un grup de cetățeni care stătea pe marginea drumului.

În urma primelor verificări de la fața locului, reieşea că Berde Lorand, în timp ce conducea pe direcția Tg. Secuiesc – Cătruşa, la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra autoturismului, a trecut pe contrasens şi apoi a ieşit de pe carosabil pe partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în oamenii respectivi.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.