ACTUALITATE 29 iulie 2010

Trei medici covăsneni sancţionaţi pentru concedii medicale cu nereguli

de Covasna Media | 40 vizualizări
De la intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 36/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, echipele de control ale Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Covasna au făcut verificări după cum urmează: Au fost efectuate 66 de controale, din care 57 controale la medici care au încheiat

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 36/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, echipele de control ale Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Covasna au făcut verificări după cum urmează:

Au fost efectuate 66 de controale, din care 57 controale la medici care au încheiat convenţii privind eliberarea certificatelor de concedii medicale, respectiv 9 controale la asiguraţi beneficiari de concedii medicale, la adresa de domiciliu sau la reşedinţa indicată. Dintre certificatele de concediu medical verificate de către echipele de control, în 20 de cazuri au fost identificate o serie de abateri de la prevederile legale în vigoare, motiv pentru care 3 medici au fost sancţionaţi contravenţional.

Menţionăm că toţi cei verificaţi la domiciliu sunt beneficiari de concedii medicale pentru incapacitate temporară de muncă, verificaţi conform Art. 51, alin. (3.1) al Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.36/2010.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.