ACTUALITATE 12 noiembrie 2020

Trei baschetbaliste de la Sepsi-SIC, confirmate cu Covid-19

de Daniela Luca | 1098 vizualizări

Trei dintre jucătoarele din echipa de baschet au Covid-19, anunță reprezentanții Asociației Club Sportiv Sepsi SIC prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare. Acestea sunt izolate la domiciliu și se simt bine, transmit aceștia.

„Din păcate, COVID-19 nu ocolește echipa noastră. În urma ultimelor testări efectuate, 3 jucătoare au fost depistate pozitiv pentru noul tip de coronavirus. Fetele sunt izolate acasă, dar se simt bine. Suntem convinși că împreună, vom depăși acest moment și ne vom întoarce cu toții sănătoși pe teren!”, transmit reprezentanții Sepsi-SIC pe pagina de Facebook.

Tot în cursul zilei de joi, clubul Sepsi OSK a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că trei jucători și un membru al staff-ului medical au fost confirmați cu noul coronavirus.

Bilanțul de joi, 12 noiembrie, al autorităților arată că județul Covasna a înregistrat încă 100 de îmbolnăviri cu noul coronavirus. La nivel național, numărul cazurilor noi este de 10.142, din cele 35.762 de teste de teste prelucrate în ultimele 24 de ore.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.