ACTUALITATE 12 noiembrie 2020

Sepsi OSK: trei jucători și un membru al staff-ului medical, testați pozitiv

de Daniela Luca | 1234 vizualizări

Trei jucători și un membru al staff-ului medical au fost confirmați joi cu noul coronavirus, anunță clubul Sepsi OSK printr-o postare pe pagina de Facebook. Bolnavii sunt asimptomatici și au intrat în izolare, transmit reprezentanții clubului.

„Deși au fost respectate toate regulile de prevenție pentru a proteja echipa, ca urmare a testării periodice, în cursul zilei de joi, 12 noiembrie, au fost depistate în cadrul Clubului Sepsi OSK patru persoane cu rezultat pozitiv pentru COVID-19. Este vorba de 3 jucători şi un membru al staff-ului medical. Cei patru sunt asimptomatici, au intrat imediat în izolare şi am luat toate măsurile de precauţie posibile pentru a ne asigura că virusul nu se va răspândi”, se arată în anunțul postat joi pe pagina de Facebook a echipei.

În aceeași zi, și trei jucătoare de la Sespi-SIC au fost confirmate cu Covid-19.

Bilanțul de joi, 12 noiembrie, al autorităților arată că județul Covasna a înregistrat încă 100 de îmbolnăviri cu noul coronavirus. La nivel național, numărul cazurilor noi este de 10.142, din cele 35.762 de teste de teste prelucrate în ultimele 24 de ore.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.