ACTUALITATE 22 iunie 2015

Transilvanian Trousers Company trimite copiii angajaților în tabără și la școli de vară

de Mirela Cara | 197 vizualizări

Grupul Dr. Dietrich Bock und Partner le oferă copiilor angajaților fabricii de pantaloni Transilvanian Trousers Company posibilitatea de a merge gratuit în tabără și la școala de vară. Astfel, vara aceasta, angajatorul va oferi aceste facilități pentru aproximativ 300 de copii.

Directorul de operațiuni la nivel de grup, Joerg Bauersachs, a precizat în cadrul unei conferințe de presă organizate luni că este prima oară când constată că managementul companiei este atât de preocupat de angajați și de copiii acestora. „Pentru mine a fost o noutate, pentru că de fiecare dată când vorbesc cu proprietarul firmei, Dr. Bock, subliniază importanța acestui gen de bonus, evenimente pentru copiii angajaților noștri” – a declarat Joerg Bauersachs.

Directoarea de producție de la TTC, Ema Alexa, a precizat că inițiativa a pornit în 2011 după Ziua Copilului și că, de atunci, fabrica organizează anual tot mai multe astfel de evenimente. Ea a mai arătat că în fiecare an prioritar este să plece în tabără copiii care nu au mai fost în anii precedenți. În schimb, la școala de vară toți doritorii pot participa în grupe mai mici, repartizate după vârstă.

Tabăra de vară are deja trei ani de vechime. Locația și tematica taberei s-au schimbat în fiecare an. Vara trecută copiii au fost la Băile Balvanyos, anul acesta se va ține la Pensiunea Hanna, Cernatul de Sus. Tematica taberei din acest an va fi „Călătorie în optzeci de zile în jurul pământului”.

La conferința de presă au participat și câțiva copii care au fost în trecut în tabără și la școala de vară. Teodor Condurache, elev la clasa a V-a, a declarat că la școala de vară i-a plăcut în mod deosebit, pentru că totul era diferit comparativ cu școala, a învățat lucruri noi jucându-se și nerealizând că este supus unui proces de asimilare. Asemenea tabere au un punct în plus și prin faptul că ele reunesc atât copii maghiari, cât și români, oferindu-le acestora o șansă de apropiere și cunoaștere reciprocă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.