ACTUALITATE 13 martie 2019

„Touch me not”, avanpremieră la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 564 vizualizări

Biletele pot fi cumpărate pe site-ul Cinema Arta sau în incinta cinematografului 

Câștigător al Ursului de Aur și al premiului pentru Cel Mai Bun Film de Debut la Berlinale, „Touch me not” vine la Sfântu Gheorghe. Miercuri, pe 13 martie, de la ora 19:00 va avea loc avanpremiera-eveniment „Touch me not”, la Cinema Arta by Cityplex.

Cei prezenți vor avea șansa de a sta de vorbă cu producătoarea filmului, Bianca Oana, într-o discuție moderată de Anna Maria Popa.

„Un regizor și personajele sale pornesc împreună într-o cercetare personală despre intimitate. La granița fluidă dintre realitate și ficțiune, „Touch Me Not” urmărește călătoriile lor emoționale cu o privire profund empatică. Prinși între dorința de intimitate și frica profundă de ea, Laura și Tomas încearcă să depășească vechi „scenarii”, mecanisme de apărare și tabuuri, să taie cordonul ombilical și să fie în sfârșit liberi. „Touch Me Not” explorează modurile cu totul neașteptate în care putem descoperi intimitatea, cum putem iubi fără să ne pierdem pe noi înșine”, se arată în descrierea filmului regizat de Adina Pintilie.

„Touch me not” va fi lansat oficial în cinematografe pe 15 martie 2019.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.