ACTUALITATE 19 octombrie 2008

Topul firmelor de success

de Covasna Media | 281 vizualizări

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna şi-a premiat vineri oamenii de afaceri de succes din judeţ, manifestare ajunsă la a XV-a ediţie. Conform preşedintelui CCI Covasna, Herman Rosner, în anul financiar 2007 cifra de afaceri realizată de firmele din Top se ridică la 2.062 milioane de lei, cu 24% mai mult decât în anul 2006. Aceleaşi firme au oferit 16.349 de locuri de muncă, cu 1.267 de locuri mai mult decât în anul 2006. Ca şi în anii precedenţi, anul acesta au fost realizate topuri pe diverse segmente: Topul Exportatorilor Direcţi, Trofeul Creativităţii, Top Protecţia Mediului şi Investitorul Anului 2007. Dacă unele dintre firmele premiate par a-şi fi adjudecat premiul de-a lungul mai multor ediţii – SC Tega SA a câştigat mai mulţi ani la rând premiul Top Protecţia Mediului, ca şi anul acesta -, alte sectoare par să fi dat serios înapoi. Aşa s-a întâmplat cu exportatorii ...

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna şi-a premiat vineri oamenii de afaceri de succes din judeţ, manifestare ajunsă la a XV-a ediţie. Conform preşedintelui CCI Covasna, Herman Rosner, în anul financiar 2007 cifra de afaceri realizată de firmele din Top se ridică la 2.062 milioane de lei, cu 24% mai mult decât în anul 2006. Aceleaşi firme au oferit 16.349 de locuri de muncă, cu 1.267 de locuri mai mult decât în anul 2006. Ca şi în anii precedenţi, anul acesta au fost realizate topuri pe diverse segmente: Topul Exportatorilor Direcţi, Trofeul Creativităţii, Top Protecţia Mediului şi Investitorul Anului 2007.

Competiţie şi Concurenţă

Dacă unele dintre firmele premiate par a-şi fi adjudecat premiul de-a lungul mai multor ediţii – SC Tega SA a câştigat mai mulţi ani la rând premiul Top Protecţia Mediului, ca şi anul acesta -, alte sectoare par să fi dat serios înapoi. Aşa s-a întâmplat cu exportatorii direcţi, care au fost puternic afectaţi de intrarea pe piaţa Uniunii Europene. La Topul Exportatorilor Direcţi au participat 28 de firme, cu o scădere de 42% faţă de anul 2006, iar câştigătorul a fost Domo Retail din Târgu-Secuiesc. Trofeul Creativităţii a fost adjudecat de D Toys SRL din Sfântu-Gheorghe, iar Investitorul Anului 2007 a fost declarată firma Top Star 2000 SRL, cu o investiţie de 4.838.710 de euro.

Bianca Stupu

Teme articol: CCI firme premii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.