ACTUALITATE 28 martie 2016

Tompa György Kadosa - campion național de juniori la natație!

de Observatorul de Covasna | 598 vizualizări

În perioada 23-27 martie 2016, s-au desfășurat în bazinul olimpic de la Bacău, Campionatele Naționale de Înot destinate categoriilor de Seniori, Tineret și Juniori. La această ediție, au luat startul un total de 337 de sportivi dintre care 201 baieți și 136 de fete de la 55 de cluburi. Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a fost reprezentată prin Tompa György Kadosa categoria juniori și Mihály Zsolt Hunor la categoria tineret. În proba 50m. bras la juniori, Tompa György Kadosa (CSG) dobândește titlul de campion național la juniori. Sportivul CSG s-a impus încă din serii, stabilind record personal cu timpul 31”39,  în finală timpul 31”57.

Antrenorul Senior Ciprian Grosu ne declară: „Am intrat cu dreptul în noul an competițional, sunt mândru de titlul de campion național obținut la juniori. Privind eforturile și sacrificiile depuse, așteptam un rezultat bun de la acest Campionat Național, iar acesta nu a întârziat să apară. Am obținut medalia de aur, astfel ne-am îndeplinit obiectivul. Felicitări băieți!Pe acestă cale mulțumesc părinților că ne sunt alături.”

Conform calendarului competiţional, delegația sportivă A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe se va deplasa tot la Bacău pentru Campionatul Regional de Cadeți ce va avea loc în luna aprilie.Sportivul CSG, Tompa György Kadosa, locul I

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.