ACTUALITATE 27 aprilie 2016

Tombola de Paşte marca „Observatorul de Covasna” şi-a desemnat câştigătorii

de Covasna Media | 554 vizualizări

Aşa cum am promis la începutul anului, ziarul „Observatorul de Covasna” răsplăteşte încrederea primită de la oameni prin profesionalism, muncă şi respect, dar mai ales prin premii şi beneficii. În pragul Sărbătorilor Pascale facem acest lucru prin intermediul Tombolei de Paşte.

Astfel că, cele 10 coşuri cu bunătăţi oferite cadou celor mai norocoşi dintre abonaţii cotidianului nostru ajung joi la destinaţie.

Aleşi prin tragere la sorţi, câştigătorii sunt: Nagy Klara, Farkas Ambrus-Mihai, Dorel Profiroiu, Ioan Chiorean şi Gheorghe Ungureanu din Sfântu Gheorghe, dar şi Aurelia Sporea, Valerica Fekete, Elena Platon, Dumitru Mocanu şi Rodica Păcureanu din Întorsura Buzăului.

„Este un gest simbolic care răsplătește fidelitatea cititorilor noștri. Să spunem că e o metaforă a faptului că de sărbători le facem cadouri celor dragi. Cititorii sunt familia noastră şi chiar dacă e greu să le facem cadouri tuturor, ne bucurăm că putem să facem acest gest măcar pentru câţiva dintre ei”, a declarat Daniel Santa, directorul ziarului „Observatorul de Covasna”.

Este o plăcere să îţi putem reaminti că „anul acesta merită mai mult decât oricând să fii abonatul ziarului «Observatorul de Covasna»!”. Pe lângă aceste 10 coşuri cu bunătăţi oferite cadou la Tombola de Paşti, în luna martie, un cititor norocos a câştigat un Televizor LED şi la o cititoare a ajuns o tabletă. Mai mult, în 2016 abonaţii primesc în fiecare lună cărţi cadou şi suplimente tematice de colecţie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.