ACTUALITATE 30 mai 2016

Toate realizările din Sfântu Gheorghe se datorează preponderent UDMR, susţine primarul Antal Arpad

de Agerpres | 982 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care candidează pentru al treilea mandat pe lista UDMR Covasna, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că toate realizările din ultimii ani în ce priveşte modernizarea şi dezvoltarea oraşului se datorează, în primul rând, reprezentanţilor respectivei formaţiuni politice aflaţi în administraţia locală.

„Am demonstrat că numai noi (UDMR-n.r) tragem pentru acest oraş. Imi doresc, pe viitor, o mai mare implicare din partea altor partide, care în ultimii opt ani, de când sunt eu primar, a fost destul de redusă. Ce s-a rezolvat în oraş se datorează în cea mai mare parte UDMR“, a declarat Antal Arpad.

El a anunţat că în ultima săptămână de campanie electorală înaintea alegerilor locale, UDMR va distribui un ziar cu un tiraj de 16.000 de exemplare în limba maghiară şi 4000 în limba română, în care sunt prezentate toate realizările din mandatul său.

Antal a spus că actuala campanie electorală s-a desfăşurat „în condiţii civilizate“ şi a apreciat că nici ceilalţi candidaţi nu au făcut "campanii negative".

„Consider că nici domnul Balint (candidatul PPMT la Primăria Sfântu Gheorghe - n.r.) nu a făcut campanie negativă, ci a prezentat probleme reale pe care, de altfel, le ştim şi noi. Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare metru pătrat din acest oraş şi nu pretindem că am făcut totul sau că în următorii patru ani vom rezolva tot. (...) Vom încerca să menţinem impozitele locale la nivelul minim permis de lege şi vom continua să construim un oraş modern şi să îl dezvoltăm din fonduri europene şi guvernamentale. La un leu din bugetul local am încercat să atragem alţii, din alte fonduri, şi din cauza asta, poate, priorităţile noastre nu s-au întâlnit întotdeauna cu cele ale unora dintre cetăţeni“, a afirmat Antal Arpad.

Toth Birtan Csaba şi Miklos Zoltan, candidaţi pe lista de consilieri locali, au declarat că UDMR a pus în ultimii ani „temelia" noului oraş, iar următorii ani vor fi dedicaţi „finisajelor“. Ei au menţionat că echipa pe care UDMR a propus-o pentru Consiliul Local este formată, deopotrivă, din tineri, femei şi persoane vârstnice cu experienţă în domeniile lor de activitate şi şi-au exprimat convingerea că Uniunea va obţine un scor bun la apropiatele alegeri locale.

Pentru Primăria Sfântu Gheorghe mai candidează profesoara Rodica Pârvan din partea PSD, Mădălin Guruianu de la PNL, Victor Raica din partea UNPR şi fostul viceprimar Balint Jozsef - Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
omul sfinteste locul, 1 iunie 2016
...indiferent in care partid era, realizarile lui Arpi erau la fel de bune. A aratat ca este omul potrivit la locul potrivit. Sunt convins ca covasnenii indiferent de etnie, vor recompensa munca citeste integral
Ardeleanu, 1 iunie 2016
aprobare la comentariu se da dupa ce trec alegirile sau se tine cont ca primarul sa nu fie deranjat si atunci este de inteles orientarea ziarului pt publicarea tuturor manipularilor marca partidului citeste integral
aaa, 31 mai 2016
UDMR trebuie sa-si asume si nerealizarile perioadei ,,Albert Almos”. Până la urmă, UDMR a respectat trendul politic al fiecărui județ din țară. În primii 15 ani după ,,Revoluție” s-a citeste integral
Ardeleanu, 31 mai 2016
Nesimtirea si ipocrizia sunt coordonatele pe care navigheaza primarul si ai sai lingai care se cred buricul pamantului asa erau si fostii activisti p.c.r ai caror urmasi sunt.Meritele celor care citeste integral
stelian, 31 mai 2016
Multumiri din inima partidului, adica UDMR-ului, pentru toate "relizarili' infaptuite, in vecii vecilor, amin! Voi vota cu incredere pe GURUIANU bacsi, jo napot!
lili, 31 mai 2016
Zau?! Pai, fostul primar Albert Almos a avut 16 ani de mandat si NU a realizat nimic!! A lasat in urma un oras sarac, sarac, sarac, in timp ce primarul si-a facut vila la Balaton, lui i-a crescut citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.