ACTUALITATE 20 octombrie 2016

Tinerii, invitaţi prin SMS la bursa locurilor de muncă

de Agerpres | 918 vizualizări

Tinerii care au participat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată joi la Sfântu Gheorghe de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Covasna, au fost invitaţi prin SMS să participe la acest eveniment.

Directorul executiv al Agenţiei, Kelemen Tibor, a declarat că la bursă au fost prezenţi un număr de 38 de agenţi economici, care au oferit 421 de locuri de muncă, un număr dublu faţă de cel al persoanelor aflate în căutarea unui serviciu.

Potrivit acestuia, dintre cele 211 persoane dornice să se angajeze, 109 au fost absolvenţi de liceu din promoţia acestui an.

„I-am invitat prin SMS, acest sistem modern, pentru că scrisorile nu îşi mai produc efectul la fel de puternic ca pe vremuri”, a declarat Kelemen Tibor.

Mai mult de jumătate dintre locurile de muncă oferite au fost pentru muncitori necalificaţi (139), iar în urma interviurilor 37 de persoane au fost selectate în vederea angajării, iar doi tineri au fost angajaţi pe loc, unul ca manipulant marfă, iar celălalt ca ambalator manual.

Kelemen Tibor a mai menţionat că o noutate a fost faptul că la bursă au participat şi câteva instituţii publice din domeniul Sănătăţii, Armatei şi Administraţiei Publice, printre acestea din urmă numărându-se Consiliul Judeţean şi Primăria Covasna.

 

 

Teme articol: locuri de munca bursa SMS tinei
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.