ACTUALITATE 1 aprilie 2009

Tichete cadou la valoare dublă

de Covasna Media | 395 vizualizări

Consilierii locali din Sfântu-Gheorghe au aprobat dublarea valorii tichetelor cadou care se acordă profesorilor de la 100 de lei pe persoană cât era anul trecut, la 200 de lei, urmând ca şcolile să decidă perioada de acordare a acestora, în funcţie de solicitări.

„Şcolile urmează să decidă cu ce ocazie vor da aceste tichete, există semnale din partea directorilor că ar solicita jumătate din ele pentru Paşte, iar a doua tură poate fi programată fiecare cum doreşte – de Crăciun, la începerea sau încheierea anului şcolar”, a precizat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna (IŞJ), Keresztely Irma.

Dublarea valorii tichetelor se aplică pentru angajaţii din învăţământ de la nivelul municipiului Sfântu-Gheorghe, 1.500 la număr. Unul dintre motivele majorării valorii ţine şi de contextul de criză financiară, aceste facilităţi fiind o măsură adoptată de autorităţile locale pentru a sprijini cadrele didactice din oraş.

„Evident că orice sprijin în acest sens este binevenit, nu doar la cadre, dar şi la populaţie în general. Aceste facilităţi nu vor acoperi nevoile reale ale cadrelor didactice, dar să vedem ce facilităţi de la minister mai rămân şi care dispar, negocierile nu s-au finalizat încă“, a afirmat Keresztely Irma.

Ana Sidon

Teme articol: profesori tichet cadou
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.