ACTUALITATE 5 aprilie 2022

TEGA: Târgul lunar poate continua fără probleme

de Covasna Media | 1068 vizualizări

Târgul organizat de TEGA la Sfântu Gheorghe în primul weekend din fiecare lună poate continua fără probleme şi în următoarele luni. 

Directorul Máthé László a explicat situația târgului: „La începutul anului, societatea noastră a organizat o licitație pentru locurile de târg pentru lunile februarie-martie-aprilie, iar toată lumea a primit un loc la prețul de bază. Nu am crescut prețul nici față de anul trecut, iar pe 4 aprilie am organizat o nouă licitaţie, pentru lunile mai-iunie-iulie, în care din nou toată lumea a primit locurile la prețul de bază. În acelaşi timp, am folosit banii strânși din târg pentru cumpărarea a mai multor tarabe noi, urmând să mai achiziţionăm dacă va exista cerere. Scopul nostru este să servim oamenii din oraș și vânzătorii care vin la târg”.

Directorul a mai spus că după Zilele Sfântu Gheorghe va fi organizat un târg de flori, iar mai multe informații vor fi oferite în săptămânile premergătoare târgului. Următoarele târguri vor avea în total 65 de mese, cu 4 locuri pentru kürtőskalács, 4 măcelari și un producător de înghețată și alți 56 de producători care vor participa la licitație.

TEGA S.A.

Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.