ACTUALITATE 26 ianuarie 2016

„Tartuffe” are premiera pe 4 februarie la TAM

de Mirela Cara Dragu | 902 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe lansează o premieră din celebrul dramaturg al literaturii universale, Molière. Este vorba despre spectacolul „Tartuffe”, în regia lui Zakarias Zalan, care va avea loc joi, 4 februarie. În rolul principal, publicul îl va putea vedea pe actorul Cornel Răileanu, premiat de UNITER, care va juca alături de câțiva actori care i-au fost studenți la Facultatea de Teatru din Cluj-Napoca.

Cei care doresc să se binedispună vizionând o comedie memorabilă își pot procura biletele de la Casieria teatrului sau de la Biroul de organizare a evenimentelor culturale, unde sunt deja disponibile, dar şi online, începând din 1 februarie.

Spre deosebire de alte premiere, aceasta este corelată cu o interesantă expoziție de 20 de costume de epocă pe care spectatorii prezenți la teatru în data de 4 februarie o vor putea admira în timpul pauzei. Accesul la expoziție se face în baza biletului plătit pentru intrarea la premieră.

De altfel, locuitorii orașului Sfântu Gheorghe au avut prilejul să vadă și până acum părți din expoziție, având în vedere că TAM a promovat spectacolul prin amplasarea câte unui costum la intrarea în diferite instituții din oraș precum Primăria, Prefectura, Consiliul Judeţean sau diferite bănci din oraș. Costumele sunt specifice secolelor XVIII-XIX, provin de la Opera „Garnier” din Paris și au fost împrumutate de TAM de la actrița Ioana Crăciunescu.

Cei care nu vor reuși să își procure bilet pentru premieră vor avea prilejul să vadă spectacolul și în zilele de 5, 12 și 13 februarie. Persoanele care au abonament la TAM știu deja că nu pot merge la premieră cu abonamentul respectiv, dar pot urmări ulterior spectacolul, care va fi inclus în abonament.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.