ACTUALITATE 2 octombrie 2020

Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor, în acest weekend

de Daniela Luca | 1174 vizualizări

Peste 40 de producători și meșteșugari locali vor fi prezenți în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe, la târgul care se organizează în perioada 3-4 octombrie. Ca și la evenimentele anterioare, vor exista câteva reguli care trebuie respectate.

„Avem 45 de mese și sunt ocupate toate. Vor fi producători de miere, siropuri, gemuri, lactate, preparate din carne, turtă dulce, ciocolată de casă, bijuterii. Vor fi cărți, jucării și haine croșetate, săpunuri lucrate manual, kürtőskalács, bijuterii din lemn, din macrame, cupru”, ne-au spus reprezentanții TEGA S.A..

În ceea ce privește regulile pe care trebuie să le respecte comercianții, aceștia trebuie să pună la fiecare masă un afiș cu măsurile de prevenție COVID-19, să poarte mască, să aibă dezinfectant și mănuși. 

Și vizitatorii târgului trebuie să poarte mască. Această măsură este prevăzută în hotărârea nr.19 a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Sfântu Gheorghe care a fost luată la începutul lunii august. 

Obligativitatea purtării măștii de protecție s-a instituit atunci în mai multe spații publice în aer liber, printre care și piețele și târgurile, pe perioada programului de funcționare, se arăta în hotărâre. 

Târgul Producătorilor și Meșteșugarilor este organizat de TEGA S.A., în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.