ACTUALITATE 3 februarie 2022

Târgul Fermierilor și Meșteșugarilor revine cu mai multe mese și o gamă mai largă de produse

de Covasna Media | 1106 vizualizări

Târgul Fermierilor și Meșteșugarilor va avea loc din nou în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe, în perioada 5-6 februarie.

„Licitația pentru locuri introdusă anul trecut a fost utilă în acest sens și ne-a ajutat, de asemenea, să renovăm mesele existente. Am constatat că locurile nu au rămas goale, iar lista de vânzători nu s-a schimbat prea mult. Feedback-ul din partea clienților este de asemenea pozitiv, le place târgul, sunt în căutare de produse de casă, tradiţionale”, a declarat directorul TEGA S.A, Máthé László.

Din punct de vedere numeric, pe lângă cei 56 de vânzători, paleta târgului fermierilor este mai largă: în acest weekend vor fi prezenți cinci vânzători de kürtőskalács, doi vânzători de înghețată și doi vânzători de mezeluri.

Máthé László a mai declarat că au fost obținute toate autorizațiile necesare pentru târgul din weekend și că nu există niciun obstacol în calea desfășurării acestuia, cu condiția să fie respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Inclusiv vremea se anunţă a fi mai caldă decât media lunii februarie, aşa că vă aşteptăm la Târg!

TEGA S.A.

Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.