ACTUALITATE 18 decembrie 2019

Târgul de Crăciun – Evaluare la religie revine

de Covasna Media | 2329 vizualizări

Fondurile strânse la eveniment vor fi utilizate în scop caritabil

Elevii claselor a VI-a și a VII-a din Întorsura Buzăului organizează joi, 19 decembrie, începând cu ora 11:00 un nou Târg de Crăciun caritabil. Evenimentul, care are loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, este de fapt și o modalitate de evaluare a elevilor la materia Religie. 

Oferta Târgului cuprinde ornamente de Crăciun realizate de elevi, dar și mâncare și băuturi calde. Banii strânși în urma evenimentului vor fi utilizați în scop caritabil, transmit organizatorii. 

În deschidere va fi un scurt program artistic, în special colinde și o expoziție cu lucrări ale copiilor de la ciclul primar cu tema Nașterea Domnului.

Invităm toată comunitatea să vină alături de noi. Activitatea este ținută de clasele a VI-a și a VII-a. De fapt este evaluarea la Religie”, ne-a spus coordonatorul târgului, profesoara de Religie, Maria Popica, care a completat că în organizare a avut și toată susținerea părinților elevilor implicați. 

Programul va dura aproximativ două ore.

Un eveniment similar a avut loc și anul trecut. Atunci s-au strâns aproximativ 1.800 de lei, care au fost folosiți de asemenea în scop caritabil. Toți elevii implicați au primit atunci note de 10 cu felicitări.

Iulia Drăghici – Taraș 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.