ACTUALITATE 15 noiembrie 2019

Târgul de Crăciun – a rămas mai puţin de o săptămână pentru înscrierea comercianţilor de alimentaţie publică

de Covasna Media | 988 vizualizări

Sărbătorile de iarnă la Sfântu Gheorghe sunt aproape de neimaginat fără un Târg de Crăciun, care anul acesta va avea loc în perioada 13-24 decembrie. În premieră, Târgul din acest an va fi deosebit în ceea ce privește conștientizarea mediului și reciclarea, deoarece standurile alimentare vor servi produse doar cu tacâmuri și în vase biodegradabile, compostabile sau reutilizabile. Iar băuturile pot fi gustate acum nu în pahare de plastic, ci în căni reciclabile sau ceramice.

Plicurile închise ale comercianţilor care acceptă provocarea noastră fără plastic pot fi trimise până pe 21 noiembrie la ora 10:00, la Casa de Cultură „Kónya Ádám”, unde licitația va avea loc în aceeaşi zi începând cu ora 11:00.

Punem la dispoziţie un spațiu pentru stand alimentar cu mâncăruri tradiționale, patru locuri pentru a comercializa kürtőskalács sau langoș, două locuri pentru a comercializa street food şi două locuri pentru a comercializa diferite băuturi (vin fiert, ceai etc.).

Prin această măsură, am dori să atragem atenția populației asupra utilizării de tacâmuri, farfurii și pahare alternative și să încurajăm producerea cât mai puținor deșeuri. De asemenea, în Târgul de Crăciun vom continua să colectăm selectiv deșeurile.

Îi încurajăm pe toți să le ofere celor dragi un cadou fără plastic și să aibă parte de un Crăciun mai curat și mai ecologic.

Apelul de participare la Târgul de Crăciun

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.