ACTUALITATE 10 septembrie 2020

Târg de Toamnă în Piața Centrală

de Covasna Media | 1432 vizualizări

Nu va lipsi nici anul acesta de la Sfântu Gheorghe Târgul de Toamnă devenit tradițional. Casa de Cultură Kónya Ádám organizează pentru a zecea oară Târgul de Toamnă, care anul acesta se desfășoară în perioada 9-11 octombrie în Piața Centrală a orașului.

Din cauza pandemiei, programul cultural se modifică parțial, astfel în locul concertelor de pe scena mare, cei interesați sunt așteptați cu muzică și dansuri de târg. În cursul celor trei zile ale târgului cei interesați își pot cumpăra bunătăți de târg între orele 10 dimineața și 8 seara.

Din vâltoarea de târg de anul acesta nu vor lipsi de pe mesele de târg gusturile tradiționale din farfurii și produsele artizanale. Înscrierea la târg a producătorilor tradiționali, a meșteșugarilor, a stiliștilor, respectiv a comercianților de cărți se poate face până la data de 30 septembrie, personal până la ora 16, pe cale electronică până la ora 00:00 pe adresa de email jegyiroda@kultura.ro. Informații detaliate privind înscrierea, respectiv regulamentul târgului pot fi accesate pe site-ul https://www.kultura.ro/ .

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul, în cazul în care vor intra în vigoare noi restricționări legate de situația epidemică.

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.