ACTUALITATE 20 septembrie 2022

Târg de Toamnă în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1143 vizualizări

În acest an va avea loc, pentru a 12-a oară, tradiționalul Târg de Toamnă în centrul orașului Sfântu Gheorghe. Seria de evenimente organizate de Casa de Cultură „Kónya Ádám” se va desfășura în perioada 30 septembrie - 2 octombrie.

Pe lângă târgul tradițional, unde fermierii, micii producători și meșteșugarii locali își vor oferi produsele, vor avea loc și o varietate de activități culturale și de familie. Vineri, 30 septembrie, formația Bordó Sárkány din Debrecen va da startul evenimentelor din acest an cu o atmosferă specială, începând cu ora 16.00. Trupa din Ungaria va da și un concert pe scena din piața centrală, la ora 19:00.

Pe parcursul Târgului de Toamnă vor fi numeroase activități pentru copii, inclusiv sculptarea de dovleci, concert pentru cei mici și spectacol de teatru de păpuși.

Programul cultural, care va include concerte, activități pentru copii, teatru de păpuși, pantomimă și spectacole folclorice, se va încheia duminică, 2 octombrie, cu un concert al formației Parno Graszt pe scena din Piața Libertății, la ora 19:00.

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.