ACTUALITATE 6 mai 2022

Târg de flori în weekend, în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1273 vizualizări

În acest sfârșit de săptămână, în perioada 6-8 mai, la Sfântu Gheorghe va avea loc Târgul florilor de primăvară, dar şi târgul producătorilor locali.

„Trebuie să spun că târgul de flori este un eveniment important în viața orașului și a localităților din jur, interesul este continuu, multă lume cumpără plante pentru a le planta pe balcon sau în grădină: florile fac parte din primăvară. Am avut 13 candidați, care vor fi găsiţi de vineri dimineață în Piaţa Centrală. Deși suntem după Zilele Sfântu Gheorghe, ne-am gândit că ar fi mai bine să organizăm acest eveniment ca fiind unul de trei zile, cu o zi mai mult decât de obicei, inclusiv vineri”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Cei 13 comercianţi vor avea o gamă largă de produse: jardiniere realizate direct pentru balcoane sau terase, flori, o varietate de plante perene, lalele, ierburi aromatice, toate lucrurile care le plac oamenilor.

Pe lângă flori, vor fi prezenți şi 56 de comercianți obișnuiți cu târgurile lunare, cu obiecte de artizanat, mezeluri, produse din carne, prăjituri și alte dulciuri.

TEGA S.A. – Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.