ACTUALITATE 25 februarie 2022

Târg de flori în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1385 vizualizări

TEGA organizează un târg de flori de primăvară în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, unde sunt așteptați 10-15 comercianți, care se pot înscrie la sediul TEGA din strada Crângului nr. 1.

Primăvara este o perioadă în care au loc multe evenimente asociate în mod tradițional cu florile, cum ar fi 1 martie sau 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Târgul de flori din Piața Centrală se va desfășura între 26 februarie și 8 martie, perioadă în care numărul comercianților variază. În mod obișnuit, vânzătorii tradiționali de mărțișoare tind să fie prezenți de 1 Martie, în timp ce în restul timpului sunt mai mulţi florari în piață.

„Pe măsură ce oportunitățile ne vor permite, vom încerca să readucem aceste evenimente, care sunt populare pentru mulți. Feedback-ul este întotdeauna pozitiv, iar florile sunt apreciate de toți. De asemenea, aș dori să subliniez faptul că, pe lângă târgul de flori, este şi timpul pentru piața producătorilor locali”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Ca de obicei, târgul producătorilor și meșteșugarilor locali are loc în primul weekend al lunii: în acest caz, între 5 și 6 martie.

Deși târgul de flori începe pe 26 februarie, comercianții și producătorii pot depune cereri și după această dată.

TEGA S.A., Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.