ACTUALITATE 25 octombrie 2022

Târg de flori în centrul municipiului Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 925 vizualizări

1 Noiembrie, Ziua Morților, este un eveniment important pentru oamenii din zona noastră, dar şi pentru cei mutaţi în ţară sau chiar în străinătate. Astfel, pentru cei care vor să păstreze amintirea celor dragi, dar și pentru iubitorii de flori de toamnă, marți începe târgul de flori din Sfântu Gheorghe.

Târgurile de flori din Piaţa Centrală au devenit o tradiție la Sfântu Gheorghe, iar de această dată târgul va avea loc în perioada 25 octombrie (marți) – 1 noiembrie (marți), fiind înscriși 14 comercianți.

„Târgul de flori atrage întotdeauna o mulțime de vizitatori și, din fericire, nu ducem lipsă de producători cărora le putem oferi spațiu în acest mod. Este important că vor exista standuri de flori nu numai în Piaţa Centrală, ci și în piața agroalimentară, ca și în anii precedenți. În această perioadă a anului, piața este întotdeauna mai aglomerată, iar parcarea poate fi o problemă, chiar și în weekend, așa că îi rugăm pe cumpărători să își planifice cumpărăturile ținând cont de acest lucru”, spune Máthé László, directorul TEGA.

Deși s-au înscris în total 14 vânzători la târg, doar trei dintre ei vor fi prezenţi încă din primele zile, restul urmând să sosească pe măsură ce se apropie sfârșitul de săptămână. Piaţa va avea un total de 20 de vânzători, care vor rămâne până la 1 noiembrie. De asemenea, florile vor fi vândute la tarabele din Parcul Elisabeta și la mesele temporare amenajate în această perioadă.

TEGA S.A. – Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.