ACTUALITATE 15 mai 2017

Tânăr din zona Buzaielor, dat dispărut

de Covasna Media | 29673 vizualizări

Rudele, dar și polițiștii din Întorsura Buzăului îl caută pe Alex Neagovici, un tânăr în vârstă de 20 de ani din zona Buzaielor, care de joi seara nu mai este de găsit. În acest sens, luni, 15 mai, mama acestuia a depus o sesizare la Poliția orașului Întorsura Buzăului și s-au început demersurile de dare în urmărire.

„Se pare că acesta ar fi plecat de joi seara de acasă și din primele informații s-a aflat că nu este prima dată când face acest lucru. Polițiștii fac acum verificări pentru găsirea tânărului și au făcut demersuri inclusiv pentru darea în urmărire a acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni bleumarin, de tip blue-jeans, cu geacă de culoare neagră și ghete de culoare neagră.

Polițiștii îi roagă pe toți cei care l-au văzut și care au informații despre locul unde ar putea fi acesta, să sune de urgență la 112 și să anunțe autoritățile.

Din informațiile postate pe Facebook de familie și cunoscuți, s-ar părea că tânărul a fost văzut ultima dată sâmbătă, 13 mai, de dimineață, în orașul Brașov, fie în zona Dacia, fie pe drumul către Poiana Brașov.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.