ACTUALITATE 4 iulie 2012

Tabără de creație interculturală pentru tineri

de Covasna Media | 39 vizualizări

Nouă tineri au ocazia de a participa la tabăra de creație interculturală organizată de către Asociaţia Divers cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice în cadrul programului „Diversitatea – O Şansă în Plus pentru Viitor”.

Organizatorii spun că ocuparea locurilor din tabără se va face în baza unei selecţii de către organizatori. Pentru a participa la selecţie, tinerii (14-20 ani) care doresc să participe la această tabără trebuie să trimită o lucrare realizată (desen, grafică, pictură etc.) în format electronic (fotografie sau imagine scanată a lucrării) însoţită de o scrisoare de intenţie de participare la realizarea Calendarului Diversităţii şi o scrisoare de angajament a părinţilor prin care sunt de acord cu această participare. Creațiile realizate în tabără vor fi expuse la Expoziția de creații vizuale începând cu 4 august.

Tabăra va avea loc în perioada 29 iulie – 4 august la Sînvasii, județul Mureș.

Totodată se lansează și un concurs național de fotografie cu tematica prezentării diversității etnoculturale din România pentru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 ani din toată țara. Dintre autorii lucrărilor înscrise la concurs vor fi selectați 3 participanți în tabăra de creație de artă vizuală interculturală de la Sînvasii.

Selecția se va face de către un juriu de specialitate și un reprezentant al Asociației Divers. Din lucrările trimise la concurs vor fi selectate și filele Calendarului „Diversitatea” 2013 care vor fi expuse la Expoziția de creații vizuale începând cu 4 august. Se acceptă fotografii în culori sau alb negru, în format digital de minim 300 dpi, care vor fi mărite la dimensiunea de 30 x 40 cm. Un concurent poate să trimită maximum 10 fotografii pe suport electronic CD sau DVD sau la adresa de e-mail a asociației.

Înscrierea la selecție se poate face până în data de 10 iulie ora 17.00 la sediul CISPER  în Tîrgu Mureș, strada Călărașilor, nr. 34/16, sau prin poșta electronică la adresa: divers@divers.org.ro. Mai multe informații găsiți pe www.divers.org.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.