ACTUALITATE 23 martie 2010

Sute de copii au vizitat GospCom

de Covasna Media | 287 vizualizări
23mar2010-vizitaPrima ediţie a Porţilor Deschise organizată ieri de societatea de gospodărire comunală GospCom din Sfântu-Gheorghe cu ocazia Zilei Mondiale a Apei s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor, dar şi al adulţilor. La cele două staţii – de apă şi de epurare – au fost transportaţi aproape 600 de copii, de la diferite şcoli din oraş, în timp ce pentru concursul de desen au fost trimise peste o mie de desene.

23mar2010-vizitaPrima ediţie a Porţilor Deschise organizată ieri de societatea de gospodărire comunală GospCom din Sfântu-Gheorghe cu ocazia Zilei Mondiale a Apei s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor, dar şi al adulţilor.

La cele două staţii – de apă şi de epurare – au fost transportaţi aproape 600 de copii, de la diferite şcoli din oraş, în timp ce pentru concursul de desen au fost trimise peste o mie de desene.

„Cerinţa a fost foarte mare, deja ne-am gândit ca în jurul datei de 1 iunie să repetăm evenimentul, pentru că interesul a fost unul foarte mare”, a spus directorul de dezvoltare al GospCom, Kato Bela.

Tot ieri, în centrul oraşului a fost amplasat un cort unde oamenii s-au interesat de activitatea GospCom, au primit pliante şi au putut completa un chestionar cu privire la apă, problemele legate de aceasta sau ce îi deranjează pe oameni.

Ziua Mondială a apei a cuprins şi o întâlnire cu reprezentanţi ai administraţiei locale din cele 4 oraşe unde GospCom este operator regional unic.

Teme articol: vizita GospCom
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.