ACTUALITATE 27 decembrie 2016

Surpriză de Crăciun pentru 10 abonați „Observatorul de Covasna”

de Observatorul de Covasna | 1431 vizualizări

Premiile la Tombola de Crăciun au ajuns în prag de sărbători la câștigători

Tombola de Crăciun, organizată de „Observatorul de Covasna” și dedicată tuturor abonaților la ziar, a adus o mică bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă pentru 10 cititori norocoși. Premiile, respectiv cele 10 pachete cadou, pline cu bunătăți, au ajuns vineri, 23 decembrie, la câștigătorii aleși prin tragere la sorți.

„Tombola de sfârșit de an este un gest simbolic prin care răsplătim cei mai fideli dintre cititori. Mă bucur că anul acesta, campania pe care am desfășurat-o a adus o creștere substanțială a abonamentelor și că ecourile pe care le-am primit privind suplimentul lunar și cărțile cadou au fost extraordinare. În 2017 promitem noi surprize pentru parteneriatul dintre ziar și cititori, vrem ca beneficiile pentru cei mai fideli dintre aceștia să crească, astfel încât vă invit să nu mai stați pe gânduri și să vă reînnoiți abonamentele”, transmite directorul ziarului, Daniel Santa.

Așa cum anticipam, bucuria și surpriza au fost principalele stări de spirit cu care ne-au întâmpinat fiecare dintre beneficiarii tombolei de Crăciun.

„Noi suntem pensionari, iar acest cadou, în prag de sărbători, ne bucură foarte, foarte mult, mai ales că suntem cititori fideli ai ziarului”, ne-a spus Gheorghe Bologa din Sfântu Gheorghe.

Pentru că ne dorim ca relația cu cititorii să fie una trainică, am profitat de prilejul Tombolei de Crăciun și am întrebat o parte dintre câștigători ce le place și ce ar vrea să vadă și mai des în paginile cotidianului „Observatorul de Covasna”. Răspunsurile au fost variate, însă am aflat că, mai presus de orice, știrile locale sunt cele mai importante pentru cititori.

„Îmi plac foarte mult știrile locale, mai ales din Întorsura, dar și din județ, pentru că la televizor nu arată mai nimic despre noi. Dimineața, când primesc ziarul, asta fac prima dată: citesc știrile. Îmi plac foarte mult și cărțile din colecția „Cine a fost” pentru că le pot da și nepoților să citească și să afle despre oamenii mari ai istoriei. De asemenea, nu ratez nici o integramă. Pe acestea mi-aș dori să le văd și mai des”, ne-a împărtășit Elena Tohăneanu din Întorsura Buzăului, care ne-a mai spus: „Am mai văzut în ziar că au mai câștigat și alte persoane la alte tombole din ziar și tot timpul mă gândeam ce bucuroasă aș fi dacă aș câștiga și eu o dată. Și uite că s-a întâmplat!”.

O altă câștigătoare și în același timp o colaboratoare frecventă a ziarului nostru din partea Liceului „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, profesoara Doina Pătrunjel, este de părere că abonamentul la un ziar local este un mod de a ajuta propria comunitate. Aceasta ne-a mai spus că își dorește ca „Observatorul de Covasna” să devină un spațiu unde tinerii să își facă auzită opinia.

„Știu că în urmă cu un an sau mai mult timp ne-ați întrebat dacă ziarul ar avea mai multe subiecte despre Întorsura, ne-am face abonament? Eu, personal, m-am gândit că orice om, dacă ar vrea să ajute să crească această comunitate trebuie să facă ceva, nu poate să stea deoparte, iar sprijinirea presei locale este un mod de a face acest lucru. (...) Toate lucrurile bune care se întâmplă în Întorsura au apărut în Observatorul de Covasna, iar asta nu poate decât să mă bucure. (...) Îmi place să văd că prin intermediul ziarului, respectiv prin site-ul său și prin pagina de Facebook, aflăm că se întâmplă și alte lucruri în județ, la care putem să aderăm sau de care putem să beneficiem. (...) Aș vrea să văd mai multe inițiative ale tinerilor, iar acest ziar să fie un for prin care să își spună părerea, prin care să poată ajuta la nevoile comunității”, ne-a spus Doina Pătrunjel.

Potrivit extragerii la sorți organizată joi, 22 decembrie, cei 10 câștigători ai Tombolei de Crăciun au fost: Mihaela Comăniță (Întorsura Buzăului), Doina Pătrunjel (Întorsura Buzăului), Elena Tohăneanu (Întorsura Buzăului), Maria Bobeș (Sita Buzăului), Marilena Ujvarosi Brezeanu (Sfântu Gheorghe), Cotinel Luca (Sfântu Gheorghe), Ana-Maria Vereguț (Întorsura Buzăului), Gheorghe Bologa (Sfântu Gheorghe), Ștefan Vulpoi (Sfântu Gheorghe) și Horia Mitiriță (Întorsura Buzăului). La extragere au fost incluși toți abonații ziarului „Observatorul de Covasna”.

Cei mai fideli cititori ai noștri au avut anul acesta parte de multe surprize. Pe lângă Tombola de Crăciun, cărțile și suplimentele tematice gratuite, un televizor LED, o tabletă Samsung și alte 10 coșuri cu bunătăți oferite prin Tombola de Paște, au fost trimise în 2016 către cititorii cei mai fideli și norocoși.

Zâmbetele și privirile pline de bucurie și încredere cu care suntem întâmpinați atât de câștigătorii concursurilor coordonate de „Observatorul de Covasna”, dar și de alte sute de cititori, ne determină să apreciem importanța misiunii noastre, în calitate de cotidian local, și ne determină să fim în continuare și mai entuziasmați și curajoși. Contăm pe sprijinul dumneavoastră, al cititorilor, și în 2017!

Tombola Craciun (1)Tombola Craciun (2)Tombola Craciun (3)Tombola Craciun (4)Tombola Craciun (5)Tombola Craciun (6)Tombola Craciun (7)Tombola Craciun (8)Tombola Craciun (9)

Tombola Craciun (10)

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.