ACTUALITATE 15 februarie 2017

Suplimentul „ Horoscop 2017”, gratis pentru abonaţii „Observatorul de Covasna”

de Observatorul de Covasna | 599 vizualizări

Seria de suplimente de colecţie, color, marca „Observatorul de Covasna” continuă şi în acest an, cu teme şi articole originale şi interesante. Astfel, începând de vineri, 17 februarie, fiecare abonat va primi gratuit prima revistă din acest an, „Horoscopul anului 2017”. Suplimentul, care vă va oferi informaţii interesante despre fiecare zodie în parte, va fi disponibil şi la chioşcurile de ziare, împreună cu ziarul, la doar 2 lei.

coperta Supliment Horoscop feb 2017Abonații ziarului „Observatorul de Covasna” au avut parte gratuit începând din februarie 2016 de suplimentele color, dar şi de o colecție de cărți, toate oferite cadou. În decursul a 10 ediţii, anul trecut cei mai fideli cititori au putut să răsfoiască revistele care au abordat mai multe subiecte locale pe diverse teme, precum „Superlativele anului 2016”, „Observatorul Culinar”, cel de „Sănătate”, „Observatorul Școlar”, „Observatorul de vacanță”, „Euro 2016”, „Auto”, „Nunta de vis”, „Casa Ta” și „Economic”.

Pentru că părerea cititorilor noştri este foarte importantă pentru noi, echipa Observatorul, vă invităm să ne scrieţi fie pe adresa redacţiei (Str. Sporturilor, Nr. 8, Bl. 18, Sc. B, Ap. 1, Sfântu Gheorghe), fie pe e-mail (observatorulcv@gmail.com), fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a ziarului care este suplimentul care v-a plăcut cel mai mult, ce v-aţi dori să vedeţi în paginile revistelor din acest an sau dacă suplimentele au ajuns la dumneavoastră conform programărilor anunţate. Aşteptăm răspunsuri la aceleaşi întrebări şi în ceea ce priveşte colecţia de cărţi oferite cadou abonaţilor.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.