ACTUALITATE 18 septembrie 2019

Sunetul motoarelor de odinioară din Cernat

de Covasna Media | 1117 vizualizări

Muzeul „Haszmann Pál”, 21 septembrie 2019

Colectivul Muzeului „Haszmann Pál” din Cernat vă invită cu drag la Sunetul motoarelor de odinioară, eveniment ajuns la cea de-a șaptea ediție, care va avea loc în muzeu sâmbătă, 21 septembrie 2019, oferind deopotrivă un program profesional, cu întâlnirea și consfătuirea mecanicilor agricoli din țară și din Ungaria, cât și un program cultural atractiv pentru toate vârstele.

La ora 14 va avea loc în centrul localității parada tractoarelor veterane, programul continuând la ora 15:30, în incinta muzeului, cu spectacol de dans și de cântec popular, cu șlagăre de operetă în interpretare live, respectiv cu vernisaj de expoziție. Nici cei mai mici dintre spectatori nu se vor plictisi, având parte de jocuri populare pentru copii, ateliere de artă meșteșugărească, expoziție destinată acestei categorii de vârstă.

În cursul zilei, în cadrul programului, se va coace pâine pe vatră, în cuptorul recent clădit în curtea muzeului, respectiv cei interesați pot vedea o demonstrație de treierat tradițional, cu o batoză de epocă. La ora 18 urmează extragerea biletelor de tombolă, la care se pot câștiga numeroase premii valoroase, cu sprijinul sponsorilor muzeului. Programul se va încheia seara cu concertul formației The Take Over.

Organizatorii vă așteaptă cu drag să petreceți alături de ei o zi memorabilă!

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.