ACTUALITATE 8 octombrie 2009

Succes teatral al Trupei Osono, în Ungaria

de Covasna Media | 206 vizualizări
[singlepic=417,400,200,,left]Trupa de teatru Osono din Sfântu Gheorghe a participat, zilele trecute, la Festivalul de Teatru Mezőkövesd din Ungaria, obţinând, cu spectacolul „Fragmente din povestea rătăcirii”, în regia lui Fazakas Misi, premiul pentru cel mai bun spectacol şi pentru cel mai bun regizor. Festivalul din Ungaria a avut ca invitate trupe de teatru maghiare din Ungaria, România, Serbia şi Slovacia, fiind axat pe prezentări şi ateliere de teatru alternativ.

Trupa de teatru Osono din Sfântu Gheorghe a participat, zilele trecute, la Festivalul de Teatru Mezőkövesd din Ungaria, obţinând, cu spectacolul „Fragmente din povestea rătăcirii”, în regia lui Fazakas Misi, premiul pentru cel mai bun spectacol şi pentru cel mai bun regizor. Festivalul din Ungaria a avut ca invitate trupe de teatru maghiare din Ungaria, România, Serbia şi Slovacia, fiind axat pe prezentări şi ateliere de teatru alternativ.

„Fragmente din povestea rătăcirii“ a fost realizat de Fazakas Misi în urmă cu trei ani, iar în cadrul Festivalului de la Mezőkövesd s-a jucat pentru a 210-a oară. Detalii în Observatorul de Covasna de astăzi!

Teme articol: teatru festival Osono
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.