ACTUALITATE 30 noiembrie 2010

Staţiunea Covasna sărbătoreşte mai devreme Ziua Naţională

de Covasna Media | 38 vizualizări

Deşi 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, oficialităţile din staţiunea Covasna organizează ceremonia de depunere de coroane astăzi, de la ora 11. Viceprimarul Thiesz Janos a spus că ceremonia, conform tradiţiei, se va desfăşura în prezenţa oficialităţilor din oraş, la Statuia Ostaşului Necunoscut din Piaţa Eroilor.

Grupul Şcolar „Korosi Csoma Sandor” organizează spectacolul comemorativ astăzi de la ora 13 în incinta Casei de Cultură Orăşeneşti din staţiune. Directoarea adjunctă a instituţiei de învăţământ, Claudia Vlad, a declarat că sub îndrumarea profesorilor de limba şi literatura română şi a celor de istorie, au pregătit un spectacol compus din piese de teatru istorice, dansuri populare, cântece şi poezii patriotice. „Aşa cum este obiceiul şi în acest an am organizat acest eveniment, copiii fiind foarte entuziaşti când vine vorba de aşa ceva. Totul se va petrece în faţa părinţilor şi a oficialităţilor invitate şi noi sperăm ca şi în acest an să fim la un nivel ridicat. De asemenea oricine este invitat şi poate participa la acest spectacol omagial”, a conchis Claudia Vlad.

Şcoala Generală „Avram Iancu” a realizat luni un spectacol comemorativ la Club Life, în prezenţa părinţilor şi a copiilor din şcoală. Aceştia au pregătit un spectacol de muzică şi dansuri populare împreună cu Ansamblul Ciobănaşul de la şcoala din Voineşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.