ACTUALITATE 17 noiembrie 2016

Start pentru medalie

de Covasna Media | 275 vizualizări

Înotătoarea Raluca Artene din Sfântu Gheorghe va reprezenta România la una dintre cele mai importante competiţii de nataţie ale momentului ce se va desfăşura la Legnano, Milano.

A 20-a ediţie a Trofeo Sprint di Legnano – 18 Memorial Betti va alinia la start, pe 20 noiembrie, mai mulţi înotători proeminenţi ai scenei internaţionale, medaliaţi la Campionatele Mondiale şi Jocurile Olimpice, precum Frederick Bousquet, Fabio Scozzoli, Simone Sabbioni, Marco Orsi, Matteo Rivolta, Arianna Barbieri, Arianna Castiglioni, Ilaria Bianchi şi alţii.

Legitimată la ACS CIPRIAN Sfântu Gheorghe, Raluca Artene este singura reprezentantă a României, iar în Italia va înota cot la cot cu nume mari din nataţia mondială. Obiectivul stabilit de antrenorul Ciprian Grosu pentru multipla campioană naţională în vârstă de 13 ani este de cel puţin o medalie în probele de 50 şi 100 de m. spate.

La a 20-a ediţie a Trofeo Sprint di Legnano – 18 Memorial Betti s-au înscris 614 sportivi, din 31 de cluburi.

Antrenorul Ciprian Grosu ne declară: „Este o competiţie cu caracter internaţional inclusă în calendarul Ligii Europene de Nataţie (LEN), iar programul competiţiei se va desfăşura astfel – dimineaţa calificări şi după masă finale, premierile se vor efectua la nivel de juniori şi open. Aşadar, competiţia oferă senzații tari și performanțe de cel mai înalt nivel”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tot eu, 18 noiembrie 2016
Mult succes Raluca !
Carmen, 18 noiembrie 2016
Ii uram mult succes si un start bun in sportul international. Micuta noastra inotatoare demonstreaza ca se poate si ne face sa fim mandri cu ea. O iubim!! Sa urmarim competitia la TV, dar pe ce post?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.