ACTUALITATE 18 iulie 2016

Sportiva CSG Maria Raluca Artene cucerește noi titluri naționale

de Covasna Media | 1378 vizualizări

În perioada 14-17 iulie 2016 s-a desfășurat Campionatul Național de Cadeți la înot 12-14 ani, în municipiul Oradea, județul Bihor. Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a prezentat la start următorii sportivi: Tuzson Gellért (2002), Maria Raluca Artene, Barabás András, Gyenge Attila (2003) și Becze Zétény Benedek (2004) însoţiţi de antrenorul senior Ciprian Grosu.

Participarea la acest Campionat Național a fost condiţionată prin realizarea baremurilor impuse de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în primăvara acestui an, la etapele regionale. Prin calificarea sportivilor s-au reunit la start 418 înotători legitimați la 67 de cluburi.Sportiva CSG Artene M. Raluca si antrenorul Ciprian  Grosu

Evoluția sportivilor A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a fost una pozitivă, realizând noi recorduri personale, unele și ale clubului.

De remarcat este sportiva Maria Raluca Artene care a câştigat două titluri naționale, ambele obținute cu recorduri personale dar și ale clubului prin:

Titlul de campioană națională în proba 100m spate cu timpul 1’08”83 și titlul de vicecampioană națională în proba 200m spate cu timpul 2’28”47.

Antrenorul senior Ciprian Grosu ne declară: „Felicit pe această cale rezultatele sportivilor pentru progresul individual înregistrat, sunt mândru să menționez rezultatele sportivei Maria Raluca Artene prin cucerirea a două titluri naționale, dar și timpii obținuți ce sunt remarcabili. Sunt de asemenea recunoscător că bursele companiei Ready Garment Technology România S.R.L. și Weider susțin o campioană!”

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pui de Dac, 19 iulie 2016
Felicitări şi multe astfel de realizări în continuare. Ideea este că acum ar fi momentul pentru a avansa, dar pentru asta trebuie multă, multă muncă, ore şi ore de antrenamente, doar aşa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.