ACTUALITATE 29 septembrie 2020

Spectacolul PYRO – Jonglerii cu Focul, marţi seară la Covasna

de Covasna Media | 866 vizualizări

În data de 29 septembrie 2020, marți, de la ora 20.00 trupa de teatru-dans Studio M din Sf.Gheorghe prezintă cea mai nouă premieră în aer liber a formației, intitulată PYRO – Jonglerii cu Focul, în parcul de pe lângă Casa Orășenească de Cultură Covasna. În caz de vreme nefavorabilă (vânt sau ploaie), spectacolul de amână cu o zi (miercuri, 30 septembrie 2020, ora 20.00).

Durata spectacolului: 20-25 minute, participarea este gratuită, cu respectarea obligatorie a normelor de securitate.

Studio M a fost înființat în anul 2005 la Sfântu Gheorghe sub egida directorului artistic Péter Uray, ca atelier experimental de teatru mișcare în cadrul Ansamblului de Dansuri Háromszék.

Preocuparea majoră a trupei constă în explorarea posibilităților artistice dintre dans contemporan, dans contact, teatrul cuvântului, teatru mișcare și vizual, angajându-se la introducerea unui gen înrădăcinat mai demult în Europa de Vest, rămas cu toate acestea necunoscut până acum în Transilvania.

Repertoriul Studioului M include atât spectacole create în ateliere tematice, experimentând genurile teatrului postdramatic, cât și adaptări inedite ale pieselor clasice de teatru (Shakespeare, Ibsen, Cehov, Kafka, Örkény).

Prin programul său artistic trupa promovează valorile teatrului experimental şi ale teatrului contemporan realizând spectacole inovatoare.

După premieră și 10 spectacole în centrul și cartierele orașului Sf. Gheorghe, un miniturneu în Județul Cluj și o reprezentație la „Teatrul Plutitor” din Arcuș, trupa de teatru-dans ajunge în Covasna pe 29 septembrie 2020.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/338386370811939

Site/ul oficial al trupei: https://www.m-studio.ro/ro

(Casa Orășenească de Cultură Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.