ACTUALITATE 20 noiembrie 2022

Spargere la un magazin din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 12268 vizualizări

Un locatar din blocul în care se află unitatea comercială a sunat la poliție, dar hoțul a reușit să fugă 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați duminică dimineață de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unui magazin aflat la parterul blocului în care locuiește. Hoțul care a intrat mascat în unitatea comercială de pe strada Lăcrămioarei a reușit să sustragă o pereche de încălțăminte. Acesta s-a rănit în timp ce dădea spargerea. 

Deși inițial s-a constatat că hoțul nu a pătruns în incinta unității comerciale și a părăsit locul faptei, patronul magazinului a observat ulterior că lipsește și un bun. Astfel, polițiștii au schimbat încadrarea faptei din tentativă de furt calificat în infracțiune de furt calificat. 

„La data de 20.11.2022, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană necunoscută a spart geamul unui magazin de pe strada Lăcrămioarei, din municipiul Sfântu Gheorghe.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit faptul că din incinta magazinului a fost sustras un articol de încălțăminte.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, ne-a transmis duminică IPJ Covasna. 

Proprietarul magazinului ne-a declarat că un locatar din blocul în care se află unitatea comercială a auzit zgomotul și a sunat la poliție. El ne-a mai spus că hoțul care a intrat mascat în incinta magazinului s-a rănit în timpul furtului și a lăsat urme de sânge pe vitrină. 

Prejudiciul se ridică la aproximativ 1.000 de euro, ne-a mai spus proprietarul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.