ACTUALITATE 28 decembrie 2016

Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru

de Covasna Media | 944 vizualizări

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru funcția de premier, a anunțat miercuri liderul social-democraților, Liviu Dragnea. Propunerea a fost aprobată miercuri în Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat.

Sorin Grindeanu este în prezent președintele Consiliului Județean Timiș. El a devenit deputat în 2012, dar nu și-a dus la capăt mandatul, deoarece a candidat la alegerile locale din iunie 2016. În perioada decembrie 2014 - noiembrie 2015, Sorin Grindeanu a ocupat funcția de ministru pentru Societatea Informațională.

Potrivit digi24.ro, Liviu Dragnea a declarat că în ședința Comitetului Executiv Național au fost luate în calcul mai multe variante. Prima ar fi fost re-nominalizarea doamnei Sevil Shhaideh. A doua a fost ca el însuși să fie propus ca premier. În cele din urmă, a declarat Liviu Dragnea, după ce s-a consultat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, l-a propus pe Sorin Grindeanu. Dacă președintele Klaus Iohannis va refuza și această propunere, liderul PSD spune că nu va mai exista altă variantă decât suspendarea șefului statului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.