ACTUALITATE 31 august 2021

Situația rețelei de apă din Târgu Secuiesc se îmbunătățește

de Covasna Media | 1017 vizualizări

Consolidarea rețelei de apă din Târgu Secuiesc este obiectivul principal al Operatorului Regional Gospodărie Comunală SA, iar lucrările sunt aproape finalizate. Directorul societății, Kozsokár Attila, afirmă că lucrările în zonele cu probleme din orașul breslelor avansează într-un ritm rezonabil. 

Coordonatorul centrului regional Târgu Secuiesc, Pap Lajos, a declarat că pe aceste două străzile unde în ultimii ani au existat frecvent reclamații privind defecțiunile, noua conductă a fost deja pusă sub presiune. Rețeaua a fost înlocuită în totalitate pe strada Tudor Vladimirescu, iar pe strada Bethlen Gábor au fost înlocuiți 60 de metri de conductă principală, care ar trebui să fie în perfectă stare de funcționare după racordare.

Lucrările, care au fost demarate în data de 3 august, avansează bine până în prezent: săptămâna viitoare urmând să fie racordate 3 blocuri și 4 case de locuit, iar pe strada Bethlen Gábor continuă înlocuirea conductelor.

Termenul limită pentru înlocuirea celor 300 de metri de conducte este 17 octombrie, dar Pap Lajos este de părere că dacă nu vor exista defecțiuni majore, iar condițiile meteorologice vor rămâne favorabile, lucrările s-ar putea încheia până la sfârșitul lunii septembrie.

Gospodărie Comunală SA

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.