ACTUALITATE 10 iulie 2019

Siguranța spectatorilor, discutată de jandarmi cu organizatorii de competiţii

de Covasna Media | 766 vizualizări

Marţi, 9 iulie 2019, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, s-a desfăşurat o întâlnire cu reprezentanții cluburilor sportive, organizatorii de competiţii și jocuri sportive, cu responsabilii de ordine şi siguranţă, precum și reprezentanții instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport în județul Covasna.

Au participat la această întâlnire, reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, Inspectoratului de Poliție al Județului Covasna, ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport Covasna, ai KSE Târgu Secuiesc și A.S. OSK Sfântu Gheorghe.

La această activitate au fost analizate măsurile luate pentru asigurarea siguranței spectatorilor în sezonul competițional 2018-2019 au fost stabilite măsuri pentru sezonul competițional 2019-2020, s-au dezbătut aspecte de specialitate privind obligațiile organizatorilor de competiții și ale personalului de ordine și siguranță precum și modul de acțiune la evenimentele sportive care se desfășoară în județul Covasna.

(Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.