ACTUALITATE 27 iunie 2012

Şi-a omorât copilul nou-născut

de Mediafax | 74 vizualizări

O femeie din Arcuş este cercetată pentru pruncucidere după ce şi-a pus bebeluşul într-o pungă, lăsându-l în pivniţă.

O femeie în vârstă de 38 de ani din comuna Arcuş este cercetată de poliţişti pentru pruncucidere după ce a născut acasă, singură, un băieţel pe care l-a pus apoi într-o pungă şi l-a abandonat în pivniţa casei.

Potrivit unui comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Covasna, Buzsi Andrea, Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată telefonic de către un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean, care i-a informat pe poliţişti că în unitatea medicală a fost internată, în urmă cu trei zile, o femeie care a născut recent, dar care neagă acest lucru.

În faţa poliţiştilor, femeia din Arcuş a recunoscut că a născut acasă, în urmă cu o săptămână. Ea le-a spus anchetatorilor că a născut singură, un băieţel, pe care l-a pus într-o pungă.

Poliţiştii care au mers la locuinţa femeii au găsit punga cu băieţelul mort, în pivniţa locuinţei.

Cadavrul bebeluşului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna, iar în urma necropsiei s-a stabilit că băieţelul s-a născut la termen şi era în viaţă.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Judeţene Covasna o cercetează pe femeie pentru pruncucidere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.