ACTUALITATE 26 noiembrie 2019

Sfântu Gheorghe se pregătește de sărbătoare

de Covasna Media | 750 vizualizări

Ultima săptămână de înscrieri pentru Târgul de Crăciun

Municipalitatea din Sfântu Gheorghe îi invită pe toți locuitorii orașului, şi nu numai, în Piața Centrală pentru deja tradiţionalul Târg de Crăciun, care anul acesta va avea loc în perioada 13-24 decembrie. Melodiile din târg, mirosul produselor de sărbătoare și întâlnirile cu prietenii sunt momente memorabile în spiritul sărbătorilor.

În zilele noastre, Ajunul Crăciunului este aproape de neimaginat fără cadouri, iar comercianţii merită să fie primiţi în Târgul din Piaţa Centrală, astfel că până pe 2 decembrie îi așteptăm să se înscrie pe meșterii și producătorii locali.

Deoarece ne străduim să fim mai responsabili cu mediul înconjurător în toate domeniile, din acest an încurajăm locuitorii să sărbătorească Crăciunul în acest spirit.

Jucăriile din plastic pentru copii au un înlocuitor excelent în jucăriile din lemn sau croşetate, iar de pe mesele festive nu vor lipsi prăjiturile aromate, marmelada de casă, brânza sau mezelurile afumate. La târg, puteți alege dintre produse din piele, vase ceramice, ornamente și cărți, în timp ce degustați băuturi calde delicioase din căni reciclabile și gustaţi produsele voastre preferate de sărbători în farfurii fără plastic.

Până pe 2 decembrie, așteptăm să se înscrie toți meșteșugarii, meșterii, artizanii, micii producători, comercianții de cărți și micile unități de alimentație publică fără de care acest târg ar fi de neimaginat.

AICI puteți citi condițiile de înscriere.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.