ACTUALITATE 20 septembrie 2011

Sfântu-Gheorghe are campion naţional la culturism

de Covasna Media | 347 vizualizări

Ştefan Cristian şi-a păstrat titlul cucerit anul trecut la categoria 85 kg

Titlul de campion național la culturism, câștigat anul trecut de către sportivul Clubului Apollo Sport din Sfântu-Gheorghe, Ștefan Cristian, a rămas în oraș, culturistul reușind să se mențină cel mai bun la culturism - categoria 85 kilograme.

Campionatul Național de Culturism, Fitness, Bodyfitness, bodybuilding classic și Bikini - seniori şi senioare a fost organizat de Federația Română de Culturism și Fitness la Bistrița.

Clubul Apollo Sport din Sfantu-Gheorghe a participat la competiție cu trei sportivi la culturism: Kozma Balazs - cat. 75 kg., Ștefan Cristian - cat. 85 kg. și Mandalian Zaven - cat. 100 kg. Dacă la cetegoria 85 kg s-a reușit pentru a doua oară cucerirea primului loc și a titlului de campion național, de către Ștefan Cristian, păstrându-se titlul câștigat anul trecut, la celelalte două categorii nu s-a ajuns în primele trei poziții, din cauza lipsei de experiență competițională a concurenților.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dan, 21 septembrie 2011
felicitari domnului Stefan !! cred ca este singurul sportiv din judetul covasna care a reusit sa-si apere cu succes un titlu national.....asta spune multe !!! Trebuie sa apreciem acest lucru si ar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.